Meest gestelde vragen

Gelieve niet telefonisch te bestellen maar wel via email of via het contactformulier van onze website. Daarna krijgt u van ons een offerte.

De betonplaten zijn ± 3 cm en 4.5 cm dik.

Onze palen staan ± 55 à 60 cm in de grond.
Tussen de verschillende kleuren is er geen prijsverschil. (Enkel als u kiest voor de kleur gebroken wit dan kunnen wij de platen in naturel bestellen, die platen zijn iets goedkoper omdat deze niet in de massa gekleurd zijn.)
Wij kunnen perfect een schutting ter plaatse bij de klant op maat maken d.m.v. een diamantschijf.
Om er voor te zorgen dat de schutting mooi 1 geheel vormt en om eventuele oneffenheden in de beton weg te werken.
Om de mooie volle kleur te bekomen. Door de hars is de betonnen schutting afgewerkt. De hars beschermt de schutting ook tegen eventuele weersinvloeden zoals bv. regen.

De hars moet vorstvrij bewaard worden.

Na het plaatsen en opvoegen van de betonmaterialen dient men +- 4 tot 6 weken te wachten alvorens men de schutting behandeld met de gebruiksklare betonhars, dit o.w.v. de restolieën die mogelijk nog aanwezig zouden zijn op de betonproducten. Jullie worden daarvoor DOOR ONS ZELF opgebeld. De planningen voor het harsen worden per dag bekeken en gemaakt omdat wij 100% afhankelijk zijn van het weer. Daardoor is een verre planning niet mogelijk. Alle klanten worden door ons systematisch opgebeld.

Wij hebben min 1m werkruimte nodig.

Ja, de klanten moeten aanwezig zijn tijdens de plaatsing. Dit om discussies achteraf te vermijden als de ploegbaas vragen heeft over de installatie.

Ja, alles moet vrijgemaakt zijn van eventuele hindernissen zoals een oude schutting, hagen…

Omdat wij die materialen voor jullie op voorhand bij BAJ BETON moeten bestellen en wij deze niet zelf enkele weken op voorhand aan BAJ kunnen betalen. Als de klant ons het bedrag van de materialen overschrijft, wordt deze onmiddellijk aan BAJ BETON doorgestort en de materialen besteld.

Zoals hierboven aangegeven moeten de materialen onmiddellijk bij de bestelling worden betaald aan de hand van het factuur dat U daarvoor krijgt. De plaatsing wordt afgerekend direct na de plaatsing ofwel via factuur ( daar hanteren wij een betalingstermijn van max 7 dagen voor ). Het harsen wordt NIET afgerekend bij de plaatsing. Dit moet pas betaald worden als dit ook daadwerkelijk gebeurd. Dit heeft als reden dat er enkel in de lente en zomer kan geharst worden.

Werd uw vraag niet beantwoord?